torsdag 22 oktober 2009

Ännu mer shopping

Något vi inte hade planerat att inhandla var ett högskåp till badrummet. Vi har haft lite lösa planer på att köpa ett i valnöt (samma serie som kommoden) men har inte kommit till skott eftersom de är rätt dyra. På ikea föll vi pladask för det här skåpet, Godmorgon, i vitt högblankt. Vi trodde det skulle matcha kaklet alldeles utmärkt men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.


För det första var det en mycket gulare vit ton i skåpet jämfört med väggarna och för det andra känns det lite "blaffigt", hade varit snyggare om det vore grundare. Nu tycker vi mest det liknar ett kylskåp (även om vi fått mycket mer förvaringsutrymme vilket iofs är bra)... Nåja, nu sitter det där det sitter och vi får väl lov att vänja oss. Kanske ska byta handtag eller måttbeställa en spegel till dörren? Eller byta ut till en valnötsdörr? Ja, vi får väl se.

Duschdraperiet fick också följa med hem samt några matchande handdukar, en efterlängtad färgklick till de i övrigt neutrala färgerna.


Duschhyllan hittade vi på K-Rauta för några veckor sen, den är kanon. Rymmer mycket och har både krok över duschväggen och sugproppar för att hålla den på plats

3 kommentarer:

  1. Vilket fint hus ni byggt, supertjusigt!

    SvaraRadera
  2. Tack Annelie! Vi trivs kanonbra och ångrar inte en sekund att vi valde att bygga nytt

    SvaraRadera