måndag 30 mars 2009

Allrummet

Under helgens IKEA-resa till Sundsvall skaffade vi lite nya saker till allrummet. Vår ursprungliga tanke var att köpa en grå divansoffa att ha här men när vi fick ärva den här sköna soffan (som dessutom är en bäddsoffa) beslutade vi oss för att avvakta med det. Fram tills nu har vi haft Simons lilla lekbord som soffbord och en udda matta till, så rummet kändes mest som en avlastningyta.

Matta Hampen, soffbord Vejmon, Spontan tidningsställ och en mysig filt...

gjorde allrummet lite trevligare att vara i

Nu saknas det bara något att hänga på väggen bakom soffan för att rummet ska kännas klart, bortsett från tvbänken som ska bytas ut så fort vi hittat någon lämplig (den är så ful att den inte får vara med på kort)

3 kommentarer:

  1. Ni har ju fått det kanonfint! vi har ju faktiskt varit och tittat på grannhuset som är till salu, nummer 19. Men vi hann visst inte ordna pengar i tid. Vi hade sett fram emot trevliga grannar! /Fredrik och Karl

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo, vi hörde av mäklaren att det äntligen är sålt. Lite trist att båda husen på vår sida står tomma. Har ni sett att det finns ett likadant till salu?

    SvaraRadera
  3. Jo vi såg det häromdan, det omålade huset. Också fint! Vi har kikat lite på det och funderar, annars blir planen att köpa tomt på baletten eller operetten.
    Tråkigt att dom ska stå tomma, men båda är det väl på väg in folk i? Lyckliga rackare, verkar vara ett underbart område! /Fredrik och Karl

    SvaraRadera