onsdag 19 augusti 2009

Guldkant


Disken bortröjd, en kopp kaffe och nya IKEA-katalogen, inte helt fel. Det finns så mycket vi skulle behöva fixa till huset men med 30 mil till närmaste IKEA finns det inte tid just nu.

Det känns som vi har hittat en plan för hur vi ska piffa upp vårt stackars slitna furuköksbord. Eftersom ben och stolar är lite (väl) svarvade har vi insett att det blir väldigt svårt att slipa bort antikbetsningen. Därför blir det nog att måla allt utom själva bordsskivan i vitt. Skivan ska vi nog testa att betsa i mörk valnöt för att få ungefär samma look som köksbänken som är i wenge. Om vi dessutom byter ut det nuvarande grå tyget på sitsar och rygg i stolarna mot något matchande kan det kanske bli rätt bra ändå.



Måste bara visa en bild på vår fantastiska orkideé som precis blommar om, tio utslagna blommor och tre stora knoppar som är på g! Dessutom två nya stänglar där knopparna borde hinna börja slå ut lagom tills de här vissnar. Verkar vara enda blomman som trivs hos oss, måste nog öva upp de gröna fingrarna tills nästa sommar då det är dags för trädgården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar