fredag 26 september 2008

Köket är monterat!!!

Igår ringde vi ner till Smålandsvillans fabrik i Sundsvall eftersom vi hade lite önskmål gällande köksmonteringen. Vi specificerade i slutbeställningen att vi vill ha fläktskåpet omonterat vid leverans men efter att ha surfat runt efter bilder på villa Värnamo insåg vi att det skulle bli betydligt snyggare om vi också valde bort de två hörnskåpen som sitter bredvid fläktskåpet. Vår säljare tyckte inte att det var någon större idé att göra en ändring i slutbeställningen när det bara var det lilla utan rådde oss att ringa ner och prata direkt med fabriken när det var dags för vårt hus att byggas.

Tydligen var vi lite sent ute med vårat samtal för när vi pratade med produktionsledaren och han traskade ner till vårat hus visade det sig att köket redan var monterat. Som tur är var tjejen som monterade köket där så han lämnade över telefonen till henne. Hon erbjöd sig direkt att montera ner skåpen och snygga till det genom att sätta upp täcksidor, snacka om serviceminded! Så nu är det fixat också, TROR det var den sista pusselbiten...

Kändes lite overkligt att höra hur de jobbade på just vårt hus där på andra sidan telefonluren. Nu borde vi kunna luta oss tillbaka och vänta på husleverans, bara 10 dagar kvar :-)

2 kommentarer:

  1. Då blir det mer att kakla va?

    Jennys pappa

    SvaraRadera
  2. Anonym vadå?

    Simons morfar så det så.

    Datafel.

    SvaraRadera